Meedoen aan het Groot Gorcums Dictee?


Hier kunt u zich digitaal aanmelden voor deelname aan het Groot Gorcums Dictee. Na uw aanmelding ontvangt u van ons bericht dat uw aanmelding binnen is.

Hoe werkt het?

In de tijd tussen uw aanmelding en het dictee, kunt u één of meerdere sponsors werven die u steunen met een bedrag per woord dat u correct spelt. Het dictee bevat 100 woorden die u correct dient te schrijven. Bij bijvoorbeeld een sponsoring van € 0,10 per woord en een score van 100% steunt u het goede doel dus met € 10,-! Bij een score van bijvoorbeeld 80 correct gespelde woorden en een sponsoring van € 0,50 per woord, komt de opbrengst op € 40,-. Elke deelnemer betaalt naast de sponsorbijdrage een vast bedrag van € 5,- aan inschrijfgeld.

Op de avond zelf geeft u door voor welk bedrag per woord u gesponsord wordt. Na afloop van het dictee is uw score bekend en kunt u direct afrekenen. Contant of met pin.

Voor zogenoemde dicteenomaden (mensen die van dictee naar dictee reizen), is er ook een leuke attentie naast het meespelen voor de eer en competitie. Zij dingen echter niet mee naar de prijzen.

Aanmelden